De lekkerste producten
van de beste kwaliteit

Onze toonbank ligt altijd vol met verse vis, schaal- en schelpdieren van het seizoen. Daarnaast is er keus uit gerookte en gebakken vis en diverse salades, soepen en complete maaltijden. Ons uitgebreide assortiment bevat soorten van dichtbij uit de Noordzee en wat verder weg uit de oceaan.

Verse zalm

Verse vis

Dagelijks vullen we onze koelvitrine met verse vis, schaal- en schelpdieren. Naast onze bekende specialiteiten zoals wilde Alaska zalm, de gekweekte Noorse zalm, vele soorten gamba’s en schelpdieren selecteren we ook exclusievere vissoorten. We nodigen u graag uit om iets nieuws te ontdekken en te proeven.

Gebakken vis

Gebakken vis

Het geheim dat onze gebakken vis zo lekker maakt zit hem niet in één enkel aspect. Onze kibbeling & lekkerbekken maken we altijd van kabeljauw. Bij al onze gebakken vis is de beslag laag is niet al te dik en gebruiken wij elke dag verse olie. Daardoor blijft de smaak van de vis goed behouden en krijgt het een knapperige bite aan de buitenkant. Naast kibbeling en lekkerbekken smaken ook onze gebakken garnalen, mosseltjes en inktvisringen goed met de juiste dipsaus zoals onze remoulade-, ravigotte-, cocktail- of knoflooksaus.

Vissen in rookkast

Gerookte vis

Het procédé van vis roken kan op twee manieren. ‘Koud gerookte vis’ wordt gerookt bij een temperatuur van 30°C, zoals onze gerookte zalm of heilbot. De ‘warm gerookte vis’ is op minstens 65°C bereid en krijgt zo haar sappige, ziltige en licht rokerige smaak waaronder onze gerookte makreel, forel en paling.

Maaltijden

Maaltijden

Heeft u een keer geen zin om te koken? We bieden bij Gamba verschillende gerechten die genuttigd kunnen worden in de winkel, maar ook lekker en makkelijk zijn voor thuis. We hebben verschillende mie- en rijstmaaltijden zoals paella en jambalaya en diverse soepen of een lekker stukje vis met romige aardappel puree. Alle gerechten zijn goed aangevuld met groentes zodat het een complete maaltijd is.

Vissalade

Vissalades

In onze goed uitgeruste keuken vinden we het heerlijk om alle vissalades zelf te maken. We bereiden onze huisgemaakte salades volgens eigen recept met krab, zalm, makreel of tonijn. De zalmsalade bieden we ook met wilde Alaska zalm- de zalmsalade extra. Daarnaast is er ook het zalmslaatje in klein en groot formaat, deze komt met verse stukjes vis, garnalen, ei en garnering.

Visschotels

Visschotels

Viert u een feestje? Dan kunt u met onze meesterlijke visschotels uw gasten extra laten genieten. Zowel bij de de klassieke visschotels, de party schotel en de saladeschotel worden de salades vers bereid in onze eigen keuken. De ingrediënten zijn uiteraard van de beste kwaliteit en alle schotels worden feestelijk gegarneerd. De klassieke schotels zijn samengesteld als volledige maaltijd.

Bekijk al onze schotels hier.

Oesters

Oesters

Oesters zijn een echte delicatesse. Bent u liefhebber of wilt u ook eens de smaak van oesters ervaren? Wij hebben via Neeltje Jans — onze vaste leverancier — een verscheidenheid aan soorten in ons assortiment.

Bekijk hier ons volledige aanbod.