Van haringkar
tot haringbar

De start van het ‘haringseizoen’ is voor ons drie generaties geleden begonnen. Al sinds het runnen van de haringkar Hollands Roem is haring een specialiteit. En nog altijd is dit voor Gamba een bijzonder product.

Deze heerlijke delicatesse heeft in alle rust en vrijheid kunnen groeien in de Noordzee. Daardoor is onze haring maximaal op smaak, rijk aan omega 3 vetzuren en vol met vitaminen; van A tot en met vitamine E.

De haringen worden vers schoongemaakt bij onze haringbar. Onze speciale manier van bereiding is van vader op zoon overgebracht. Dit ambacht is natuurlijk het ‘geheim van de visboer’ en maakt dat de smaak van onze haring ten volste tot haar recht komt.

Haringen in krat

Voor het vergelijken en selecteren van onze haring nemen we écht de tijd. We zoeken nauwkeurig bij onze leveranciers naar de beste vis met de juiste smaaktonen en de perfecte vetbalans. Alleen deze allerlekkerste haringen brengen we naar Arnhem.

Haring eten bij kar op straat

Het toevoegen van wat zuur, augurk of ui is echt een kwestie persoonlijke smaak. Hiermee kan de zilte smaak van de vis extra goed naar boven komen. Bij onze haringbar bieden we de haring in stukjes, aan de staart, op een zachte bol en een witte of bruine pistolet. De keuze is geheel aan uzelf!

Gerecht met haring

Haring is goed mee te nemen naar huis met onze vacuüm verpakking. Ze is hiermee reukvrij minstens 2 dagen houdbaar in de koeling. Onze haring past ook perfect in een salade en kan goed dienen als borrelhapje bij een gezellig avondje met familie of vrienden.